OVER ONS

Kun je jezelf voorstellen?

 

Mijn naam is Ingo van Driel. Ik ben 49 jaar en ik woon in Den Haag (Ypenburg) samen met mijn vrouw Marjolein. Ik heb drie kinderen. Een dochter en twee zonen. De laatste 2 wonen nog thuis. Mijn dochter studeert in Amsterdam.

Mijn achtergrond ligt in de Marketing & Sales/ Business Development. Ik heb ooit de Hogere Hotelschool in Den Haag gedaan. Na mijn studie heb ik een tijdje in Duitsland en Verenigd Koninkrijk gewoond. Na die periode ben ik weer in Nederland gaan wonen. Ik ben bij mijn terugkomst actief geraakt in de ICT. Specifiek ICT voor Security en Domotica.

Als klein kind stond ik altijd bij de makelaar te kijken naar woningen, enorm fascinerend vond ik dat.  Uiteindelijk heb ik een aantal jaar geleden dan ook de overstap gemaakt naar Vastgoed en heb ik samen met mijn vrouw Summeroak opgericht.

Mijn hobbies zijn; ondernemen, hockey, skiën, lekker eten en reizen.

Wat doet Summeroak?

Summeroak realiseert duurzame houten woningen en andere gebouwen. Van idee tot sleutel. We werken volgens het 4D model met de volgende fases; Define, Design, Develop en Deliver. Hierbij begeleiden we onze klanten met elke fase waarbij we samenwerken met specialisten op diverse vakgebieden. Dit doen we voor grote en kleine klanten. Zakelijk en particulier.

We werken met een aantal prefab leveranciers die allen gespecialiseerd zijn in duurzame houtbouw. We doen hierbij ook veel aan voorlichting aan bijvoorbeeld Architecten en Projectontwikkelaars.

Summeroak bouwt de woningen en gebouwen zelf. We hebben een eigen team met ieder daarin zijn eigen specialiteit. Als het project wat groter is werken we samen met aannemers voor de realisatie van het project met een duidelijke verdeling van taken.

De gesprekken daarna aan tafel zijn boeiend en elke bijeenkomst weer anders.